Poulissen rally

Poulissen Classics Rally 2015

Onze eerste rally was de Poulissen Classics rally uit 2015. Deze rally,na maanden van voorbereiding, vond plaats op zondag 27 september 2015. Er zijn 18 equipes verschenen aan de startstreep bij het Fletcher Hotel in Doorwerth. Eerst kregen de deelnemers uitleg over het bol-pijl-systeem en de kaart. Rond 11 uur gingen de eerste equipes van start vanuit het park achter het hotel.
Eerste uitdaging. Na een rit richting Bennekom kwam men op een industrie terrein in Ede. Daar werd het een uitdaging om de letters te vinden, in de juiste volgorde, met de kortste route. Na deze test gingen de deelnemers weer op weg. Nu richting Renswoude, Lunteren, Harskamp, Otterlo.

Lunch.
Na deze mooie route en een uitdagende rit was het tijd voor de lunch bij Theehuis en Boerderij Mossel. Voor sommige equipes was het een hele tour om deze locatie, midden op de Veluwe, te vinden. Tijdens een lekkere lunch met koffie, thee of fris kwamen de gesprekken over het eerste deel van de rally los. De route ging daarna richting Loenen via de mooie Veluwe. Ondanks een andere navigator kwam iedereen op tijd aan bij het Fletcher Hotel. De auto’s werden weer netjes geparkeerd in het park en we verzamelden ons in de serre.

Prijsuitreiking.
Winnaar van de Poulissen Classics Rally 2015 was met 0 fouten equipe 12: Hans de Nijs en Erik van Ernst. Zij kregen de beker en een cheque die ze kunnen inwisselen voor een kookworkshop bij Tom Hartjes. De rode lantaarn is aan equipe 9 Ron Byron en zijn zoon Errol Byron uitgereikt. We zien ze graag volgend jaar terug om de lantaarn terug te brengen. Hopelijk doen ze dan weer mee en gaan ze voor de winst.

Buffet.
Na de prijsuitreiking was het tijd voor het buffet, dat verzorgd werd door Fletcher Hotel. Het “Renkum buffet” viel bij iedereen in de smaak. Na wat napraten ging iedereen rond 20:00 uur richting huis.

Reacties.
“Volgend jaar doen we weer mee!” ¦  “Wat een mooie route” ¦ “Wat een prettige en ontspannen sfeer”
Zulke opmerkingen waren voor ons de slagroom op de taart. Hier doen we het voor!