over ons

Wie zijn wij?

Bol Pijl Events wordt gerund door Simone Poulissen. Zij wil zich inzetten om mensen weer een beleving te geven met het mooie Nederland, of andere landen vanwaar de route uitgezet wordt. Bol Pijl Events organiseert allerlei rally-evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, bedrijfsbezoeken, kennismakingen, netwerken of teambuilding. We zijn in 2015 ontstaan vanuit passie voor auto- en rally-evenementen.

Een andere route: vergeet de snelwegen en ontdek de verborgen parels

Stap in je auto en laat je navigator je niet alleen naar de snelste route leiden, maar naar een avontuur vol ontdekkingen! Een rally daagt je uit om niet de gebruikelijke snel- en provinciale wegen te volgen, maar juist de uitdagende weg te kiezen. Vergeet de standaardroute en verlies jezelf in het onbekende, want daar wachten de meest verrassende plekken op je.

Netwerken in stijl: ontmoet collega-ondernemers/klanten en verrijk je connecties

Een netwerkrally, in samenwerking met Bol Pijl Events, is niet zomaar een autorit. Het is een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde klanten/ondernemers op een informele en plezierige manier. Met 25 of 60 equipes we streven naar de perfecte balans waarbij het netwerken nog steeds persoonlijk en waardevol blijft.

Startpunt: Een warm welkom en de aftrap van het avontuur

Start jouw avontuur met een warm welkom. Daarna verzorgt Bol Pijl een presentatie waar je de spelregels hoort. De rally voert je langs ongebaande paden, waarbij bestuurder en navigator nauw moeten samenwerken om van punt A naar punt B te komen.

Equipes: Samenwerken voor succes op de meest uitdagende routes

Een equipe vorm je samen en gaat gewapend met een routeboek, rallyschildje, goodiebag en noodenveloppen op pad. Finishen is gegarandeerd, zelfs als je verdwaalt!

Culinaire verrassing: ontdek de geheime lunch locatie

Tijdens de middag wacht een geheime lunch locatie, want een avontuur is niet compleet zonder een culinaire verrassing. Na de lunch volgt de tweede rit, en tegen het einde van de middag zijn alle deelnemers bij de eind locatie, waar we dan gezamenlijk afsluiten met een tweede culinaire verrassing.

Winnaar onthuld tijdens afsluitende borrel: de perfecte finish van een geweldige dag.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de afsluitende borrel, waar het gezellig napraten is over de belevenissen van de dag.

Laat Bol Pijl Events jouw ondernemersgeest prikkelen en je netwerk verrijken op een manier die je nooit had verwacht!