Bol Pijl Events

Evenementenbureau Bol Pijl Events is in 2015 ontstaan vanuit een passie voor auto- en rally-evenementen. Inmiddels organiseert Bol Pijl Events allerlei rally-evenementen voor diverse opdrachtgevers. Jaarlijks organiseren we naast de evenementen voor opdrachtgevers ook een eigen rally-evenement. In 2017 was dat de Tour Chateaux 2017. Dit meerdaagse evenement heeft plaatsgevonden in Frankrijk in de Dordogne. In 2018 was dat een rally voor de Stichting Gilat in opdracht van Boer & Olij Wealth Management. In 2020 was dat een coronaproof rally in samenwerking met evenementenlocatie Watergoed te Valburg.

Simone Poulissen
Al van kinds af aan is Simone’s passie voor navigeren begonnen. Vanaf 1995 ontstond er ook in toenemende mate interesse in auto’s en in de rallywereld. Haar expertise in het organiseren van rally’s en evenementen is ontstaan door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij dit soort evenementen. Vanuit vele eigen ervaringen vanaf 2015 is de dienstverlening uitgebreid naar diverse automotive evenementen waaronder rally’s en netwerkevenementen rondom automotive.

Simone: Vanaf mijn 7e kregen we een blinddoek voor, een punaise en een kaart van Duitsland en mochten we prikken, wie dicht bij een water/meer had geprikt moest de route uitzoeken. De volgende dag vertrokken we. Meestal zat er wel een camping waar we terecht konden. Zo leer je wel dat je goed de route moet uitschrijven. Anders ging je verkeerd, en had je het hele gezin een uur langer rijden opgezadeld. Mijn zus en ik genoten er van.

Etienne Poulissen
Vanuit zijn passie voor het merk Alfa Romeo is Etienne vanaf kinds af aan in zijn automotive hobby gerold. De basis was destijds ook het willen begrijpen van de auto-techniek. Midden jaren ’90 is hij dan ook lid geworden van de Stichting club Alfa Romeo bezitters. Ook is hij een aantal jaren voor deze autohobbyclub als bestuurslid Public Relations actief geweest. In 2015 heeft het combineren van zijn liefde rondom automotive samen met Simone’s wens om rally’s uit te zetten geleid tot het opzetten van Poulissen Classics. Begin 2017 vond de naamswijziging plaats naar Bol Pijl Events teneinde de vindbaarheid op internet & social media te verhogen. In 2015 is de eerste rally georganiseerd, in de periode 2016-2017 liep dat aantal op richting 10. In 2018 organiseert Bol Pijl Events meer dan 25 rally & automotive evenementen voor diverse stichtingen/ serviceclubs/ business clubs & diverse andere gezelschappen.

Samenwerking
Een rally/ toerrit of puzzelrit kan alleen worden opgezet in samenwerking met een goed team. Continu zoekt Bol Pijl Events dan ook samenwerkingen op met mensen die jarenlang ervaring hebben met rally-evenementen (zoals de Tulpenrally).

Interesse in een rally-evenement?
Ook een rally-evenement organiseren? Een rally is hèt uitje voor relatiedagen en personeelsuitjes. Neem voor meer informatie gerust CONTACT met ons op.