Kalender 2022

Kalender 2022

Bol Pijl Events kan voor 2022  ingehuurd worden om een rally evenement te organiseren. Stuur ons via info@bolpijlevents.nl  een bericht of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden om mee te rijden met een van deze rally’s. Daarnaast kunnen we u op andere data uiteraard ondersteunen aangaande een automotive evenement zoals een rally en u desgewenst een offerte verstrekken.

 

 

 

 

 

 

 

NET foundation rally 2022

De jaarlijkse Broekhuis – NET rally, inmiddels een niet meer weg te denken fenomeen.

Dit jaar wordt het georganiseerd op donderdagmiddag 23 juni 2022 bij Broekhuis in Putten.

Het doel van deze rally, georganiseerd door NET Foundation, is geld in te zamelen voor onze stichting, die als missie  heeft: het online Bijbelgetrouw toerusten en bemoedigen van voorgangers en kerkelijk werkers, zodat zij met hart, hoofd en handen het Evangelie kunnen delen in hun omgeving.

Wat bieden wij?

U krijgt een volledig verzorgde rally aangeboden, inclusief routeboekje, een instructiepresentatie door professionals, hapjes en drankjes, en een gezellige middag en avond.

In een voertuig naar uw keuze rijdt u een prachtige route over de Veluwe. U stelt uw eigen equipe van twee personen samen. De rit duurt ca. 3-3,5 uur. Start- en eindpunt is in Putten. Simone Poulissen van Bol Pijl Events zal de resultaten inventariseren en de winnaar bekend maken.

La Carne zal even als de vorige rally’s de BBQ verzorgen. Een professionele kok voorziet u van een heerlijke maaltijd.

Info: www.lacarne.nl

Tijdens deze BBQ is er uitgebreid de tijd om te netwerken of om gezellig na te praten over de rit.

Na de BBQ zal er een veiling worden gehouden, waarbij u kunt bieden op diverse prijzen. Wat deze prijzen zijn, blijft nog even een verrassing. De prijzen zijn gesponsord, zodat van deze veiling de gehele opbrengst naar het goede doel gaat: Bijbelgetrouw toerusten en bemoedigen van voorgangers in Cuba en Mexico.

Inschrijven

De inschrijving voor deze rally kent een limiet van 50 equipes. Per equipe van twee personen wordt een bedrag van 500,- euro gevraagd. Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor € 350,= een halve A4 pagina full colour advertentie te laten plaatsen in het routeboekje. Als u daar gebruik van wilt maken, lever dan uw advertentie voor 23 mei aan in PDF formaat.

Hoe doet u mee?

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 15 juni via deze aanmeldingslink. Vul het formulier alstublieft volledig in.

Vragen?

Indien er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Henriëtte Giesberts per e-mail: hgiesberts@netfoundation.nl of telefoon: 06-31053828.

Wij zien u graag op donderdag 23 juni 2022!

________________________________________________________________________________

“Tackle Back Rally” 2022

Tackle Back Rally 2022 t.b.v. de Mixed Hockey Club Ede .

Bol Pijl Events organiseert in samenwerking met de Mixed Hockeyclub Ede een rally ter ondersteuning van de Mixed Hockeyclub Ede. De datum moet nog geprikt worden.

Puzzel – tourrit door de Gelderse vallei en over de Veluwe; Ontdek ook nieuwe plekken in onze prachtige omgeving op een sportieve wijze vanuit uw eigen mooie bolide. Alle auto’s zijn welkom, maar aparte, sportieve, super, classic of cabrio’s zijn voor het plaatje uiteraard het leukst!

We rijden 2 routes, starten en eindigen bij de club. Daar wordt de dag afgesloten met een buffet. U kunt ook alleen het buffet meemaken!

Inloop vanaf 13:00 uur;

start rit 14:00 uur

  • Eerste route tot 15:30 uur, ; start tweede route 16:00 uur.
  • Finish en start borrel op de club om 17:30 uur
  • Kosten deelname rally ± € 75 p.p. (€ 150 per equipe)
  • Deelname aan buffetdiner ± € 25 p.p. (excl. drank).
  • Iedereen is welkom, ook niet leden MHC-Ede • Aanmelden? mail naar: info@bolpijlevents.nl